VHTO, meer meisjes en vrouwen en bèta, techniek en ICT  |  bekijk de online versie  |  afmelden
Nieuwsbrief nummer 65, december 2015
VhTo
 
       
VHTO wenst u fijne feestdagen toe!
Beste lezer,

Vooral baankansen in techniek en onderwijs tot 2020, stelt het rapport β€˜De arbeidsmarkt naar opleiding en beroep tot 2020’ van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) vorige week. Kansen voor mannen èn vrouwen. Gelukkig zien steeds meer meisjes (en hun ouders en docenten) dat ook en kiezen zij voor een toekomst in de technologie! In het nieuwe jaar zal VHTO met al haar partners en rolmodellen zich weer volop inzetten om nog meer meisjes de weg te wijzen en mogelijke barrières te helpen doorbreken!

Winnaar 2015 EU Ada Award
Aan het einde van dit jaar wil ik u met plezier laten weten dat VHTO de trotse winnaar is van de 2015 European Ada Award voor European Digital Impact Organisation. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een organisatie die zich inzet om de participatie van meisjes en vrouwen in de digitale technologie blijvend te vergroten. Dit jaar werden de Ada Awards uitgereikt in Luxemburg op de vooravond van de E-skills4Jobs 2015 conferentie. Nederland was goed vertegenwoordigd bij de finalisten en winnaars. Lees het persbericht.
 
Na de feestdagen – VHTO is gesloten van 25 december 2015 tot en met 1 januari 2016 β€“ opent VHTO weer haar deuren. Namens alle medewerkers van VHTO wens ik u fijne feestdagen en een heel goed 2016 toe!

Cocky Booij, directeur VHTO
 
Contact VHTO
E-mail opties
Volg VHTO
  Twitter   Facebook   Linkedin   Youtube   Rss
© 2015 VHTO. Alle rechten voorbehouden.
u ontvangt dit bericht op: bastik@vhto.nl